Jak tylko widzę rzodkiewkę i szczypiorek od razu czuję wiosnę.
200 g twarożku
1 pęczek rzodkiewki
szczypiorek
1 szalotka
troszkę posiekanego koperku
łyżka śmietany
sól. pieprz do smaku
Twarożek ugniatam widelcem. Rzodkiewkę i cebulkę kroję na drobna kosteczkę, siekam szczypiorek. Wszystkie składniki mieszam razem, doprawiam do smaku.
Tak przygotowanym twarożkiem smaruję chlebek .
Etykiety
- Boże Narodzenie
- ciasta
- ciastka
- ciasto francuskie
- ciekawostki
- dana z makaronem
- dania mączne
- dania mięsne
- dania z podróży
- dania z ziemniaków
- desery
- dla dzieci
- drób
- grzyby
- imprezy
- jabłka
- jajka
- jarmuż
- kluski
- kolacja
- kotajle
- łosoś
- masło
- miód
- na zdrowie
- obiad
- owoce morza
- pieczarki
- pierogi
- pizza
- placki
- porady
- przekąski
- przetwory
- ryby
- sałatki
- smalec
- sosy
- surówki
- szparagi
- szpinak
- śniadanie
- twaróg
- Wielkanoc
- ziemniaki
- zimowe zapasy
- zupy
niedziela, 14 lutego 2016
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz